Слика од Администратор  
Вести Бр.1
од Администратор   - Friday, April 4 2014, 5:55 PM
 

Државната изборна комисија ја утврди формата и содржина на гласачкото ливче за Претседателските избори 2014 кое ќе се користи во 34 дипломатско конзуларни претставништва и конзуларни канцеларии во странство во кои на 13. април ќе гласаат 8.332 државјани на Република Македонија кои се на привремена работа или престој во странство.